top of page
  • Foto del escritorClara Solà Rius

CONTES PELS FILLOLS DE P4!

Bona tarda alumnes de 5è!

Seguim avançant i avui us proposo una activitat que de ben segur que us agradarà molt!

Ja no queda gaire per arribar a final de curs i començar les vacances, i per uns mesos deixarem enrere l’escola, i també els/les vostres fillols/es de lectura de P4.

D’aquí a pocs dies celebrarem una petita festa de comiat amb els/les fillols/es de P4, per tal d'acomiadar-nos i tancar tots aquests dies i estones que hem compartit conjuntament aprenent i ensenyant a llegir.

Per això us proposo que els hi podríem fer un petit regal per aquest dia. I ja que tots aquests mesos heu estat llegint junts, regalar-li's un conte escrit per vosaltres podria ser una molt bona opció!


Per fer-ho, utilitzarem un recurs que s’anomena Contes bojos. Es tracta d’una pàgina web que et permet escollir entre una gran varietat de temes diferents per fer un conte i, un cop escollit, heu de pensar en quines elements voleu incloure al vostre conte (personatges, llocs...) i completar un formulari amb les diferents paraules que us demanen (noms, verbs, adjectius, etc.) que després apareixeran en el conte. Un cop ho tingueu, heu de clicar a veure el conte boig, i es generarà el vostre conte.

Aquest recurs web et permet recrear el conte tantes vegades com vulgueu, així que si no us convencen els primers intents, en podeu fer tants com necessiteu!


Com ja sabeu, als infants de P4 els hi agraden molt els contes, però més encara si se senten protagonistes i els atrau el tema del que tracten. Així doncs, a l'hora d'escollir el tema i escriure les paraules del formulari, heu de pensar en el vostre/a fillol/a, que és qui acabarà llegint el conte.


Espero tots els vostres contes que de ben segur ens sorprendran!



16 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page