top of page
  • Foto del escritorClara Solà Rius

ENS CONVERTIM ENS LOCUTORS I LOCUTORES DE RÀDIO PUPUT

Actualizado: 14 abr 2020

Hola alumnes de 5è!

Espero que estigueu tots i totes bé i que estigueu aprofitant per inventar-vos mil jocs, fer esport, llegir, mirar pel·lícules, gaudir amb la família i que també us queda una estoneta per pensar en l'escola.


Així i tot, aquests dies que ens està tocant estar a casa poden convertir-se en una oportunitat per retratar totes aquesta vivència d’una manera molt especial.

L’activitat que us proposo avui és fer una crònica radiofònica on pugueu explicar una experiència que hagueu tingut o fet aquests dies a casa o que hagi succeït a prop vostre i que creieu que és interessant explicar-ho a la resta dels companys i companyes de classe (una activitat que hagueu realitzat, una notícia que us resulti pròxima , etc.)


En definitiva, heu de fer de corresponsals de la Ràdio Puput des de casa vostra!


Per fer la gravació, us recomano que utilitzeu el programa audacity. Té un funcionament senzill i a més després us permet editar la gravació (podeu afegir-hi música i aquells efectes que considereu oportuns). Al finalitzar, caldrà que exporteu la gravació en mp3 i la pengeu al bloc de la classe.

 

QUÈ ÉS UNA CRÒNICA RADIOFÒNICA?


Una crònica radiofònica és un gènere discursiu en què el cronista descriu i informa d'uns fets reals des de la seva perspectiva individual i amb un toc i estil personal.


A continuació, us deixo algunes indicacions i consells que cal que seguiu per elaborar la vostra crònica.




35 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

CONTES PELS FILLOLS DE P4!

Bona tarda alumnes de 5è! Seguim avançant i avui us proposo una activitat que de ben segur que us agradarà molt! Ja no queda gaire per arribar a final de curs i començar les vacances, i per uns mesos

bottom of page